Betűméret
kicsinyít
alapméret
nagyít

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Az Országgyűlési Könyvtár bármely – a weboldal használata során tudomására jutott – személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.

A könyvtár adatkezelésének célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás, továbbá a honlap látogatása során a szolgáltatás teljesítése, működésének ellenőrzése, és a visszaélések megakadályozása érdekében rögzít bizonyos látogatói adatokat.

A kezelt adatok köre: a kapcsolattartás során megadott e-mail cím, továbbá a látogatás dátuma és időpontja, a látogatott és az előzőleg megtekintett oldal címe, operációs rendszer és böngésző típusa, IP cím.

Külső szolgáltató segíti a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését (Google Analytics). A mérési adatok kezeléséről az adatkezelő (http://www.google.com/intl/hu_ALL/analytics/) tud részletes felvilágosítást nyújtani.

Tájékoztatjuk, hogy az Országgyűlési Könyvtár weboldalairól más intézmények és szervezetek által működtetett weboldalakra is eljuthat. Az ilyen külső honlapok adatkezelésére vonatkozóan az adott honlap adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadók.

Az Országgyűlési Könyvtár a személyes adatait nem egyesíti más forrásból származó adatbázisával és nem adja át harmadik félnek azokat.

Utoljára frissítve: csütörtök, 29 november 2012 09:52